Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΗΣ «ΑΘΡΟΑΣ ΕΙΣΟΔΟΥ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ» ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ


ΟΡΙΣΜΟΙ - ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΟΙ ΒΑΣΙΚΩΝ ΟΡΩΝ

Κατ’ αρχήν οφείλουμε να ορίσουμε - προσδιορίσουμε και αποσαφηνίσουμε τους βασικούς όρους που αφορούν το ζήτημα αυτό.

α΄ Αλλοδαπός (άλλος + δα = γη + πους), αυτός ο οποίος προέρχεται (έχει τους πόδας του) από άλλη γη / έδαφος / χώρα.
β΄ Πρόσφυγας ( προς + φυγή), αυτός ο οποίος αναζητεί προστασία κάπου αλλού από την ιδιαίτερη πατρίδα του / χώρα / κοινωνικό περιβάλλον λόγω δικαιολογημένου φόβου και κινδύνου διωγμού που μπορεί να αντιμετωπίσει . Νομικώς οι διωγμοί - κίνδυνοι αυτοί, μπορούν να προκύπτουν λόγω φυλής, θρησκείας, εθνικότητος, πολιτικών απόψεων και θέσεων κυρίως εξ αιτίας πολέμου.
γ΄ Μετανάστης εκ του «μετανίσταμαι» (μετά + ναίω = κατοικώ + ίσταμαι) αυτός ο οποίος εγκαθίσταται κάπου αλλού εκτός από το αρχικό μέρος κατοικίας του. Ο μετανάστης εξ ορισμού ΚΑΤΟΙΚΕΙ σε έναν τόπο και (είτε του αρέσει είτε όχι), οφείλει να προσαρμοστεί στους νόμους και στους κανόνες αυτού του τόπου, είτε γραπτούς είτε άγραφους, και όχι να επιβάλει τους δικούς του.
δ΄ Εισβολέας (εις + βάλλω) ο με βίαιο / ξαφνικό / ορμητικό τρόπο εισερχόμενος κάπου.
ε΄ Λαθραίος (εκ του λανθάνω), ο μη νόμιμος, ο μη τηρών τις νόμιμες διαδικασίες. «Απαλότερη» εκδοχή του «λαθραίος» είναι το «παράτυπος». Σημείωσις: Ο Νόμος οφείλει να αποτελεί αντικατοπτρισμό και έκφραση του Δικαίου και να μην πλάθεται ιδιοτελώς στα μέτρα ή με βάση τις ιδεοληψίες κάποιων.
f ΄ Ξένος, εκ της «σκηνής», «σκηνή» εκ του «σκιά» = το κατάλυμα εκτός της ΕΣΤΙΑΣ προκειμένου να κοιμηθούν υπό σκέπη, οι φιλο-ξενούμενοι Έλληνες από άλλην Πόλιν. Η Εστία / οίκος / σπίτι, είναι Ιερός χώρος προσωπικός και οικογενειακός.
Κακώς λοιπόν, συλλήβδην και αναφανδόν, όλοι οι αλλοδαποί χαρακτηρίζονται σαν πρόσφυγες.
Κακώς λοιπόν, όσοι δεν χαρακτηρίζονται σαν πρόσφυγες, χαρακτηρίζονται σαν μετανάστες.
Και κακώς εν τέλει, όσοι δεν χαρακτηρίζονται σαν μετανάστες χαρακτηρίζονται σαν λαθρομετανάστες

-1-

Κι αυτό διότι δεν φεύγουν απλώς από μία χώρα για να κατοικήσουν σε μία άλλη, στην οποία υποτίθεται αναζητούν καλύτερες συνθήκες, (έστω με λαθραίο / παράνομο / παράτυπο, πιθανόν όμως δικαιολογημένο τρόπο). ΑΛΛΑ, απαιτούν να επιβάλλουν τις συνθήκες που επικρατούν στην χώρα από την οποία έφυγαν και εξ αιτίας των οποίων υποτίθεται ότι έφυγαν !!!
Βάσει των ανωτέρω οφείλουμε να ομιλούμε για εισβολείς τουλάχιστον για το μεγαλύτερο ποσοστό εξ αυτών. Αυτό θα διαφανεί πλήρως στα επόμενα.
Κακώς επίσης οι «αλλοδαποί» λέγονται «ξένοι». Εάν θέλουμε και να ακριβολογούμε και να σκεφτόμαστε ορθότερα και να μην περιερχόμεθα σε σύγχυση, οφείλουμε να επαναφέρουμε την αρχική σημασία της λέξεως (όπως και όλων των άλλων βεβαίως) στην καθημερινότητά μας. Μην αμελούμε ότι η διαστρέβλωση των εννοιών των λέξεων οδηγεί σε διαστρέβλωση και διατάραξη του νου και εν συνεχεία σε στρεβλές πράξεις και ενέργειες που οδηγούν σε παρεξηγήσεις, μίση και διαμάχες.
Σημείωσις: Η τακτική αυτή δεν διέφυγε ούτε από τους αρχαίους Έλληνες. Επιτήδειοι λοιπόν της εποχής του Πελοποννησιακού πολέμου έφθασαν στο σημείον να αλλάζουν ακόμη και τις έννοιες των λέξεων προκειμένου να πετύχουν τους σκοπούς τους. «Και την ειωθυίαν αξίωσιν των ονομάτων ες τα έργα αντήλλαξαν τη δικαιώσει» (Θουκυδίδης Γ, 82).

-2-



ΒΑΣΙΚΕΣ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙΣ.

Ο διαπιστώσεις αυτές ισχύουν ανεξαρτήτως του «πώς βλέπει κάποιος τον κόσμο» ή του «πώς θα ήθελε να τον δει».
α΄ Υπάρχουν Άνθρωποι, Φυλές, Λαοί, Έθνη, Κράτη με διαφορετικό τρόπο ζωής / ήθη / έθιμα και ποικίλα ανθρωπολογικά / μορφολογικά / ψυχοπνευματικά / διανοητικά / κοινωνιολογικά / «πολιτισμικά» (για την ακρίβεια «κουλτούρας») χαρακτηριστικά. Η προφανής, εμφανής, αλλά δυστυχώς όχι καταφανής, διαφορετικότητα μεταξύ όλων αυτών αποτελεί αντικατοπτρισμό των Φυσικών Διεργασιών.
Η επιτήδεια και μάλλον δόλια προσπάθεια εξισώσεως των διαφορετικών χαρακτηριστικών των φυλών συνιστά Ύβρι απέναντι στην Ποικιλομορφία / Πολυμορφία και Πολυποικιλότητα που απαντά παντού στην Φύση. Σκεφθείτε το άτοπον και γελοίον της εξισώσεως της μοναδικότητος της Σαχάρας με την μοναδικότητα του Έβερεστ. Σκεφθείτε το αφύσικον και παράλογον για κάποιον να αρνείται την Φύση του, την ύπαρξη του και να προσποιείται ότι είναι κάποιος άλλος, (εκτός εάν η Φύση του, του είναι ιδιαιτέρως απεχθής).
Με βάση τώρα, τον νέο κώδικα περί Ιθαγενείας ο οποιοσδήποτε, (εάν όχι όλοι οι κάτοικοι του πλανήτη) δύναται να γίνει «Έλλην Ιθαγενής» στο άμεσο μέλλον, ΔΕΔΟΜΕΝΟΥ ότι δεν έχει τεθεί κανένα κριτήριο και κανένα όριο που να συνηγορεί στο αντίθετο.
Το να ζει βεβαίως κάποιος αλλοδαπός, επειδή του αρέσει, στην Ελλάδα, το να αγαπά και να εκτιμά την Ελλάδα και τους Έλληνες και το να είναι φίλος, τον καθιστά Φιλέλληνα και όχι Έλληνα, όπως δεν καθίσταται Κινέζος, όποιος αγαπάει και εκτιμάει τον κινεζικό τρόπο ζωής ή Ινδός όποιος ασπάζεται το ινδουϊσμό ή Μεξικάνος όποιος γεύεται την μεξικανική κουζίνα..

β΄ Κάθε ον, κάθε άνθρωπος, κάθε σύνολο ανθρώπων, δικαιούται τον αναγκαίο ΖΩΤΙΚΟ χώρο προκειμένου να επιβιώσει, διαβιώσει και εξελιχθεί ή ανελιχθεί. Κανένα ζώο δεν επιτρέπει την εισβολή κάποιου άλλου, πολλώ δε μάλλον την άνευ υπερασπίσεως παραχώρηση του ζωτικού του χώρου, φωλιάς, κατοικίας σε άλλο.
Οι μάχες και διαμάχες όσο βίαιες κι αν φαίνονται, είναι αναγκαίες προκειμένου για την επιβίωση και διαιώνιση ενός είδους. Τελικώς καταλήγουν σε μία ισορροπία όπου κατά έναν θαυμαστό τρόπο στο ίδιο οικοσύστημα διαβιούν χιλιάδες είδη ζώων και φυτών. Στις κοινωνίες των ανθρώπων συμβαίνει κάτι παρόμοιο, με την επιπρόσθετη παρατήρηση ότι οι βίαιες συγκρούσεις θα μπορούσαν να αποφευχθούν στην βάση της δια λόγου, τη ειρηνικής δηλαδή («Ειρήνη» εκ του «είρηκα» παρακειμένου του «λέγω») επιλύσεως των διαφορών τους.

-3-


Το να θέλει κάποιος Άνθρωπος, κάποιος Λαός, κάποιο Έθνος, να διατηρήσει την Υπόστασή και την Ιδιαιτερότητα του είναι απολύτως Θεμιτόν Απαραίτητον και Αναγκαίον για την Συνέχειά του.
Οφείλεται και εδράζεται στην Αέναη Κατά Φύσιν Λειτουργία που οδηγεί στην Ποικιλομορφία / Πολυμορφία και στην Πολυποικιλότητα.
Στην σημερινή εποχή κατόπιν της εντέχνου ιδεοΫποβολής και ιδεοΕπιβολής (προπαγάνδας) πολλοί άνθρωποι έχουν απολέσει ακόμη και αυτό το ένστικτο της επιβιώσεως και αυτοσυντηρήσεως.
Ο ανθρωπισμός και η βοήθεια προς τον κάθε άνθρωπο που χρήζει αυτής, δεν πρέπει να ταυτίζεται με την συσσώρευση υποχρεώσεων και βαρών από τον βοηθούμενο προς τον βοηθούντα. Βοήθεια προς κάποιον πρόσφυγα ή μετανάστη ΔΕΝ σημαίνει και δεν πρέπει να ταυτίζεται με την υποχωρητικότητα, την υποτέλεια και την δουλοπρέπεια Χωρίς χρεία υπολογισμών, είναι βέβαιον ότι αυτός ο οποίος συνεχώς βοηθάει (χωρίς ανταπόδοση) κάποια στιγμή θα καταρρεύσει.
Υπάρχει τεράστια διαφορά από το να βοηθήσει κάποιος κάποιον να σταθεί στα πόδα του, να γίνει παραγωγικός, χρήσιμος και δημιουργικός μέχρι του σημείου να τον συντηρεί εις βάρος του εαυτού του.
Επιπροσθέτως, η Φιλία, η Συνεργασία και η Εκτίμηση μεταξύ Ανθρώπων και Λαών εδράζεται πρωτίστως σε ΕΝΑ πράγμα, στην ΑΜΟΙΒΑΙΟΤΗΤΑ. Ακόμη και η Αλληλεγγύη (= άλληλος + εγγύς) που σημαίνει το να βρίσκεται κάποιος κοντά στον άλλον, προϋποθέτει την αμοιβαιότητα. (Σημείωσις: Οι «αλληλέγγυοι» είναι κοντά στους «μετανάστες», οι «μετανάστες» είναι κοντά σ’ αυτούς;;; )
Όλα τα ανωτέρω δεν έχουν καμμία απολύτως σχέση με την υποτέλεια, την υποχωρητικότητα, την δουλοπρέπεια και την μονομερή ανοχή απέναντι σε επεκτατικές προθέσεις και βλέψεις τις οποίες επιβεβαιώνουν οι αντίστοιχοι οιωνοί.
ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ τώρα, ότι οι πολλά κράτη, μέσω διαφόρων οργανώσεων, διεθνών φορέων και οργανισμών «εργάζονται» προς την κατεύθυνση της ειρηνικής συνυπάρξεως όλων των ανθρώπων, ενώ ταυτοχρόνως αναδεικνύονται ως οι μεγαλύτεροι προμηθευτές όπλων και πυρομαχικών αλλά και προκλήσεως πολέμων και αναταραχών οδηγώντας σε ΤΕΧΝΗΤΟ και ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΟ ξερίζωμα ανθρώπων από τις πατρίδες τους και τις εστίες τους, τους οποίους εκ των υστέρων χρησιμοποιούν εις βάρος των κοινωνιών στις οποίες αυτοί μετεγκαθίστανται.

-4-


Αυτήν την στιγμή (30/3/2016) ανακοινώνεται ότι υπάρχουν «εγκλωβισμένοι» στην Ελλάδα περί τις 50.000 «πρόσφυγες - μετανάστες». Ο αριθμός αυτός ανακοινώνεται συνεχώς από τα Μ.Μ.Ε. επί σειρά πολλών εβδομάδων. Με δεδομένο τα κλειστά σύνορα ως προς την έξοδο και τα ορθάνοιχτα ως προς την είσοδο (των 1000 - 2000 -3000 αφίξεων ημερησίως) και με χρήση απλής αριθμητικής χονδρικώς υπολογίζονται περί τις 30.000 μόνον τον τελευταίο μήνα!!! (Στοιχεία του λιμενικού αναφέρουν μόνον για το 2015, 804.465 «νεοεισαχθέντες») http://www.iefimerida.gr/news/242582/2015-mpikan-stin-ellada-804465-metanastes-apo-poies-hores-irthan-lista

Συμπέρασμα: Ή όντως «εξαφανίζονται» κατά την ρήση την πρώην υπουργού ή υπάρχει ψευδής και εσκεμμένη παραπληροφόρηση όσον αφορά την πραγματική διάσταση του προβλήματος.

Με δεδομένα επίσης: την τακτική / παρα-«λογική» «ανθρωπιστών», και «αλληλέγγυων» και το ότι ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ κανένα όριο, κριτήριο, προϋπόθεση εισόδου και διαμονής στην Ελλάδα του οποιουδήποτε, όλος ο πληθυσμός του πλανήτη δηλαδή περί τα 7.000.000.000 άνθρωποι θα μπορούσαν να «φιλοξενηθούν» στην Ελλάδα!!!

Σημειώσεις: Οι πρόσφυγες των εμπολέμων χωρών υποβολιμαίως συγκρίνονται και ταυτίζονται με τους Έλληνες Μικρασιάτες που ήλθαν στην Ελλάδα μετά την Μικρασιατική καταστροφή. Αυτοί ήταν Έλληνες τους οποίους μάλιστα δεν δέχτηκαν με τον καλύτερο τρόπο οι Ελλαδίτες.

Οι μετανάστες, λαθραίοι και μη, επίσης υποβολιμαίως συγκρίνονται και ταυτίζονται με τους Έλληνες μετανάστες που πήγαν στην Αμερική ή στην Αυστραλία οι οποίοι υποβάλλονταν ακόμη και σε ιατρικές εξετάσεις, και οι οποίοι δεν πήγαν στην Αμερική για να κομίσουν, πολλώ δε μάλλον να επιβάλλουν σκοταδιστικές, μεσαιωνικού τύπου αντιλήψεις και πρακτικές. ούτε να διαδηλώσουν κατά των νόμων και των αποφάσεων των χωρών υποδοχής.

Στις διαδηλώσεις που έχουν συντελεστεί οι ισλαμιστές κυρίως, «μετανάστες» - εισβολείς, ζητάνε «ίσα δικαιώματα». Περί υποχρεώσεων όμως δεν έχει γίνει απολύτως καμμία κουβέντα. Επίσης ζητάνε αυτά ακριβώς που οι ίδιοι στερούν από τους άλλους π.χ. την ισότιμη θέση της γυναίκας στην κοινωνία, την ιδιαιτερότητα των ομοφυλοφίλων (επί ποινή θανάτου), την ανεξιθρησκεία (ανεξιθρησκεία = ανοχή + θρησκεία ), κτλ. Επιπλέον τα ήθη τους ουδόλως συνάδουν με τα ήθη των ευρωπαϊκών λαών. (π.χ. το δικαίωμα υπερηλίκων να «νυμφεύονται 12χρονα κοριτσάκια, να θεωρούν σαν δικό τους έδαφος, το έδαφος στο οποίον προσεύχονται, να βλέπουν ως απίστους προς σφαγήν όσους δεν είναι ισλαμιστές κλπ. κλπ.)

-5-


Αντιθέτως όσοι έχουν εισβάλει λαθραίως στην Ελλάδα, με την βοήθεια υπόπτως χρηματοδοτούμενων ΜΚΟ, απαιτούν, διαδηλώνουν, κλείνουν δρόμους, ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΥΝ την διέλευση οχημάτων με ύφος ΚΑΤΑΚΤΗΤΟΥ (αυτό σημαίνει και αντιποίηση αρχής) και βανδαλίζουν ΧΩΡΙΣ καμμία επίπτωση την στιγμή που εάν αυτά τα διαπράξει κάποιος Έλληνας δέχεται πρόστιμα, φυλακίσεις, επιθέσεις και τον ξυλοδαρμό από τους δήθεν προστάτες του (ενν. από το «κράτος»)!!!

Η προφανής μεροληπτική συμπεριφορά του «ελλαδικού κράτους», της «ελλαδικής εκκλησίας» και των διεθνών οργανισμών, κατά των Ελλήνων, οδηγεί στην ουσία σε εξόντωση - αντικατάσταση των Ελλήνων από αλλοδαπούς, με την με ταυτόχρονη προοιωνίζουσα επιβολή ενός νέου μεσαίωνος. (αυτά ισχύουν λίγο πολύ και για τα υπόλοιπα Ευρωπαϊκά κράτη)

Το νοηματικό περιεχόμενο και υπόστρωμα της φράσεως «Δεν υπάρχουν λαθραίοι άνθρωποι» με δόλιο, επιτήδειο, υποβολιμαίο και άκρως προπαγανδιστικό τρόπο μετακυλίεται στην φράση «δεν υπάρχουν λαθρομετανάστες» ταυτίζοντας την γενική έννοια του συνόλου των ανθρώπων με το ειδικό υποσύνολο των ανθρώπων που είναι λαθρομετανάστες. Με αυτήν την παρα-«λογική». δεν υπάρχουν λαθραναγνώστες, λαθρεπιβάτες, λαθρέμποροι, λαθροκυνηγοί. Επίσης, επειδή δεν υφίσταται καμμία διάκριση, καμμία διαβάθμιση, καμμία αναγνώριση του «καλού» από τον «κακό», δεν γίνεται καμμία διάκριση όσον αφορά το ποιόν των αλλοδαπών, με έμμεσο αλλά σαφέστατο τρόπο προκύπτει (κατ΄ αυτούς ) το συμπέρασμα ότι «δεν υπάρχουν» εγκληματίες μετανάστες, κακοί, βιαστές, εκπαιδευμένοι τζιχαντιστές, πράκτορες μυστικών υπηρεσιών κλπ. κλπ.

γ΄ Η Ελλάς ναι μεν ανήκει στην Ευρώπη (γεωγραφικώς), αλλά η Ευρώπη ανήκει στην Ελλάδα σε επίπεδο Αρχών, Αξιών και Πολιτισμικών Επιδράσεων. Ο μόνος ΥΓΙΗΣ τρόπος για να επιτευχθεί η «πολυπόθητη» «παγκοσμοποίηση» (οικουμενικότης) είναι ο Ελληνικός Τρόπος. Η αποδοχή ότι ο Ελληνικός Τρόπος δεν επιβάλλει αλλά προτρέπει, δεν δίνει λύσεις «κονσέρβας» αλλά θέτει τις βάσεις για ανάπτυξη τρόπου σκέψεως, δεν εδράζεται σε δόγματα (νομιζόμενα) αλλά στην Αμφισβήτηση, την Έρευνα, την Αναζήτηση, την Απόδειξη. Δεν απαιτεί δούλους και υποδούλους αλλά διαπλάθει συγκροτημένους σκεπτόμενους που δύνανται να προσφέρουν στο γενικό καλό χωρίς οι ίδιοι να εξαλειφθούν.


-6-


ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΣΕ ΚΡΑΤΙΚΟ / ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ 

α΄ Καταγραφή.

β΄ Επίδοσις φυλλαδίου στην γλώσσα του καθενός όπου θα αναφέρεται ότι βρίσκονται σε έδαφος Ελληνικό, σε Ιερό Τόπο Ελευθερίας και Δικαιοσύνης και ότι οφείλουν να συμπεριφέρονται με σεβασμό και ευπρέπεια ειδάλλως θα έχουν να αντιμετωπίσουν ανάλογες συνέπειες. Σχετικώς ελαφρά αδικήματα θα επισύρουν την ποινή της αμέσου ΑΠΕΛΑΣΕΩΣ. Βαρύτερα αδικήματα όπως: κλοπές, βανδαλισμοί, εμπρησμοί, αποπλανήσεις, βιασμοί, δολοφονίες, θα επισύρουν βαρύτατες ποινές μέχρι και ισόβια προσφορά κοινωνικής εργασίας. Ο εισερχόμενος στην Ελλάδα (όπως και όλοι όσοι ήδη βρίσκονται εντός Ελλάδος) θα υπογράφει σχετική δήλωση ότι κατανόησε πλήρως τα αναγραφόμενα στο φυλλάδιο.

γ΄ Ένταξη στην παραγωγική διαδικασία, π.χ. σε δημόσια έργα, αγροτοκτηνοτροφικές, βιοτεχνικές, βιομηχανικές εργασίες με πλήρη ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, δωρεάν διαμονή και διασφάλιση παροχών υγιεινής και ασφαλείας και αναλογούν ποσό χρηματικής αμοιβής σε ειδικές ανταλλακτικές μονάδες τύπου κουπονιού που θα είναι εξαργυρώσιμες παντού εντός Ελλάδος.
Εφ’ όσον απολαμβάνει Ασφάλεια και Ελευθερία οφείλει να προσφέρει με την σειρά του στην Χώρα που τον υποδέχεται.

δ΄ Ημερήσια μαθήματα (1-2 ωρών) Ελληνικής Γλώσσης, Ιστορίας, Φιλοσοφίας, και Δημοκρατικών διαδικασιών.
Όλα αυτά μέχρι να ολοκληρωθούν οι διαδικασίες επαναπροωθήσεως στις χώρες καταγωγής τους. Ταυτοχρόνως υλοποιούνται ενέργειες και δράσεις με σκοπό την απόσβεση πολέμων και αναταραχών στις πατρίδες τους.

ε’ Εάν υπάρχουν ανάγκες μακροχρόνιας συνεισφοράς σε παραγωγικές διαδικασίες αυτές θα καλύπτονται από άτομα τα οποία θα διαμένουν στην Ελλάδα μετά από υπογραφή σχετικών ΔΙΑΚΡΑΤΙΚΩΝ ΣΥΜΦΩΝΙΩΝ, υπό τους ιδίους ως άνω όρους.
Διαμονή στην Ελλάδα δεν σημαίνει απόκτηση Πολιτικών Δικαιωμάτων ή Ιθαγενείας.
Όσοι κατόπιν εκπληρώσεως αντιστοίχων κριτηρίων (ευήθειας, σεβασμού, αγάπης και εκτιμήσεως προς την Ελλάδα), επιθυμούν μόνιμη διαμονή στην Ελλάδα θα μπορούν να αποκτήσουν τον επί τιμή τίτλο του αλλοδαπού κατοίκου Ελλάδος.

-7-


ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΣΕ ΑΤΟΜΙΚΟ- ΣΥΛΛΟΓΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ

α΄ Εσωτερική ανασυγκρότηση και αυτοσυγκρότηση (κυρίως μέσω της Ελληνικής Παιδείας- Φιλοσοφίας)

β΄ Διατήρηση, Συντήρηση, Διάδοση των Αρχών και Αξιών της Ελληνικότητος.

γ’ Ενεργοποίηση της λειτουργίας της Αυτοπροστασίας και Αυτοάμυνας. Καμμία ανοχή και καμμία υποχώρηση σε έξωθεν Αναιδείς / Αυθάδεις / Υπεροπτικές / απαιτήσεις και κατακτητικές βλέψεις Καμμία αποδοχή και καμμία εμπιστοσύνη σε προτάσεις και προπαγανδιστικές καθησυχαστικές διαστρεβλωτικές δηλώσεις της καθεστηκυίας «τάξεως».


Πηγή: schizas.com


Σχόλια

Όλοι άνθρωποι είναι αδέλφια μεταξύ τους

Όλοι άνθρωποι είναι αδέλφια μεταξύ τους. Καλοί, κακοί, όλοι αδέλφια. Τα ζώα, πουλιά, ψάρια, ερπετά και κάθε πλάσμα που κινείτε πάνω στη Γη, στους ποταμούς και λίμνες είναι μικρά μας αδέλφια. Τα φυτά -δένδρα, θάμνοι, χόρτα- είναι τα μεγάλα μας αδέλφια. Έχουμε τεράστιες ομοιότητες με τα δένδρα και μπορούμε να ζούμε όπως τα φυτά. Ανήκουμε στο ζωικό βασίλειο και οι προγονοί μας ήταν λεμούριοι, δεινόσαυροι και ψάρια. Πιο πριν είμαστε φυτά, είμαστε πρωτο-μονοκύτταροι και πρώτο-πολυκύτταροι οργανισμοί. Με τη Γη και το Σύμπαν έχουμε συγγένεια. Προερχόμαστε από τη Γη και το Σύμπαν, αλλά...., αλλά....., αλλά.....

Βασίλης Καφαταρίδης

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Η ΑΓΝΩΣΤΗ ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΤΟΥ FEODOR DOSTOEVSKY - η απειλή ενάντια στο Χριστιανικό πολιτισμό απο τον χειραφετημένο εβραϊσμό

Ο  Φιοντόρ Ντοστογιέφσκι  μας άφησε μια προφητεία για την απειλή ενάντια στο Χριστιανικό πολιτισμό, από τον χειραφετημένο εβραϊσμό. Στο βιβλίο του "Ημερολόγιο ενός Συγγραφέα",που εκδόθηκε το 1877,ο Dostoevsky ξεκινάει με ένα άρθρο,με τίτλο  "Το εβραϊκό ζήτημα" . Με έντονη ανησυχία και τρομακτική διορατικότητα,(με την οποία διείσδυσε στα γεγονότα του σήμερα),ο Dostoevsky προέβλεψε μια συνεχώς αυξανόμενη κυριαρχία των Εβραίων πάνω στις κοινωνικές και πολιτικές υποθέσεις,μετά τα προσφάτως κατακτημένα δικαιώματά τους: Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ ΜΑΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕ " Οι Εβραίοι έχουν ως στόχο τους την Παγκόσμια Κυριαρχία .Για να πετύχουν το στόχο τους αυτό θα πρέπει να διατηρήσουν την ταυτότητά τους (Σ.Σ:Θυμηθείτε τα λόγια του ραββίνου Φριζή:"Βεβαίως δεν πρέπει να γίνονται μεικτοί γάμοι του λαού μας με άλλους,διότι είμαστε λίγοι,κι αν αφήσουμε πολλούς τέτοιους γάμους θα σβήσουμε") . Αν δοθούν ίσα δικαιώματα στους Εβραίους στην Ρωσία,αλλά ταυτοχρό

Εκατοντάδες Αφρικανοί καθημερινά ταξιδεύουν ως τη Τουρκία αεροπορικώς, περνούν με βάρκα σε ελληνικά νησιά (Βίντεο)

Εκατοντάδες Αφρικανοί καθημερινά ταξιδεύουν ως τη Τουρκία αεροπορικώς, περνούν με βάρκα σε ελληνικά νησιά, απαιτούν φιλοξενία ως πρόσφυγες και στη συνέχεια μεταφέρονται σε ελληνικές πόλεις με δικαίωμα δωρεάν διαμονής και με παραλαβή κάρτας αναλήψεων μετρητών (άνευ εργασίας) για βασικές ανάγκες . Bλ. το βίντεο εδώ

Η εγκατάσταση των μεταναστών γίνεται βάσει εχθρικού πολεμικού σχεδίου

ΑΝΑΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΣΥΝΕΧΙΖΟΜΕΝΩΝ, ΕΝΤΕΙΝΟΜΕΝΩΝ ΡΟΩΝ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ ΑΠΟ ΑΣΙΑ ΚΑΙ ΑΦΡΙΚΗ yfant symn ΜΙΑ ΕΜΠΕΡΙΣΤΑΤΩΜΕΝΗ ΑΝΑΛΥΣΗ, ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΣΥΝΕΧΙΖΟΜΕΝΩΝ, ΕΝΤΕΙΝΟΜΕΝΩΝ ΡΟΩΝ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ ΑΠΟ ΑΣΙΑ ΚΑΙ ΑΦΡΙΚΗ, ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΛΟΓΩ ΟΤΙ ΤΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΟΥ ΣΟΡΟΣ ΜΕ ΕΠΙΔΟΤΗΣΕΙΣ ΑΠΟ Ο.Η.Ε. ΚΑΙ Ε. Ε, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΒΑΣΕΙ <ΠΟΛΕΜΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ> ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΙΜΑΚΤΗ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΜΑΣ !!!! ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΑΦΙΕΡΩΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ, ΓΙΑ ΠΛΗΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΑΣ, ΣΤΑ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΤΕΚΤΑΙΝΟΜΕΝΑ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ !!!!!!! Η εγκατάσταση των μεταναστών γίνεται βάσει εχθρικού πολεμικού σχεδίου – Πρέπει να διαβαστεί ! Γράφει ο Χρήστος Μαντζιάρης Η εγκατάσταση των μεταναστών στο εσωτερικό της χώρας αποτελεί μέρος πολεμικού σχεδίου του εχθρού. Ενός σχεδίου που βρίσκεται σε εξέλιξη και που έχει ως πρώτο στόχο την πλήρη αδρανοποίηση λαού, Στρατού και Υπηρεσιών. Και ενός εχθρού, που ποτέ δεν έπαψε να θέλει να μας αφανίσει από προσώπου Γης και επανέρχεται για μια ακόμη φορά. Τούτη την φορά όμως έχει πολλούς